Cases

Ris og ros
“Tak for besøget i går, så kan vores anlæg et års tid igen.

Jeg vil gerne følge op på besøget med ris og ros, så I også bliver klogere på, hvad der sker ude ved kunderne.

Ris er nemt at overstå, for der er ikke noget. Ros er der heldigvis mere af.
Det er en fornøjelse at have besøg af Johnny. Dagen startede med, at han kontaktede os og fortalte, at han blev forsinket pga. en hastesag. Dejligt at blive informeret.

Derudover bliver serviceeftersynet gennemført struktureret og ordentligt, tingene bliver behandlet omhyggeligt, og der bliver ryddet pænt op. Jeg har som regel en del spørgsmål om anlæggene, det kan være noget med, hvordan vi holder det godt kørende eller mere nørdede projekter, men ligegyldigt hvad, så bliver der altid svaret velvilligt med god info og guldkorn.

Vi har den holdning, at der skal deles ud af ris og ros som fortjent. Vi har ikke en finger at sætte på gårsdagens arbejde, tak for det”.

Preben Nyhus

Erosvej 4, 7100 Vejle

Solcelleanlæg til Østjysk Hunting & Outdoor

Solcelleanlæg til Østjysk Hunting & Outdoor

Solceller giver plus på CO2-kontoen og en grønnere profilMed fokus på jagt, hundeartikler, friluftsliv, outdoor-beklædning og øvrige udendørsaktiviteter er Østjysk Hunting & Outdoor en butik på små 5.000 ㎡ inkl. lager: ”Reelt er vi Europas største våbenhandel,”...

læs mere
Modernisering af Ølsted Kirke

Modernisering af Ølsted Kirke

Modernisering af Ølsted Kirke IC Electric er stolte over at have været med til at modernisere Ølsted Kirke. Vores Klima/Energi afdeling har fjernet et oliefyr, en 4.000 liters olietank og de konvertorer, som tidligere varmede kirken op via oliefyret. Der dukkede dog...

læs mere
Belysningsprojekt hos Boligbeton

Belysningsprojekt hos Boligbeton

Ved Boligbeton i Løsning, skulle der opsættes nye belysningsarmaturer både væglamper og parklamper. Vi har leveret og monteret den udvendige belysning hos Boligbeton i Løsning.  Valget faldt på den populære væglampe MACON-G2 samt IngolfLED parkarmatur fra David...

læs mere

Konstruktiv samarbejdspartnerBoligbeton

“IC Electric er et firma, der har meget stor forståelse for kundernes behov. For os laver de både bygningsinstallationer, vedligeholdelse og styresystemer til både simple og komplicerede produktions-processer. Firmaets medarbejdere har en stor og alsidig viden om vores produktion – og fuld forståelse for, at produktionen altid kommer i første række. Uanset hvad klokken er”

Tom Kristensen

Teknisk direktør, Boligbeton

Flytning fungerede fra dag 1!
Da Hetag A/S i november 2011 flyttede ind i en helt ny administrationsbygning, var det med spænding, at lagerchef Michael Nielsen tog plads ved computeren og satte telefonen i øret. Havde systemet mon klaret flytningen?

Det havde det, og Michael Nielsen har stor ros til IC Electric, som klarede at flytte it-systemet, uden at det skabte problemer:

”Det er dejligt med et firma, der kan klare så meget foruden de helt almindelige el-installationer, inklusive levering af både indendørs og udendørs belysning. Også ventilationssystemet har IC Electric installeret til vores fulde tilfredshed. Og hertil kommer altså it og trådløst internet. Det fungerede fra Dag 1, og når der har været enkelte nedbrud hen ad vejen, er det en fornøjelse at arbejde sammen med et firma, der altid er klar til at rykke ud med minutters varsel. I øvrigt kom IC Electric til at levere mere, end der var bestilt fra starten, f. eks. strøm til gastanken, lager-pc’en med printer, pakkemaskinen. Noget af det var ideer, der opstod hen ad vejen, for folkene fra IC Electric er nemlig gode til at få ideer og tænke selv”.

Mads Nielsen

Lagerchef, Hetag A/S

Det hele og lidt til
“Vi købte et hus af en bygmester og fik installationsfirmaet med i købet. Det endte vi med at være rigtig glade for. IC Electric havde gode forslag til alt, hvad vi kunne ønske os lige fra almindelige installationer og hvor de skulle være og til jordvarme, ventilations- og genvindingsanlæg og alarm. Centralstøvsuger har vi også fået. Og da vi ville have stikkontakter højt oppe på væggen for at få højttalerne væk fra gulvet, foreslog Carsten, at vi ganske enkelt fik højttalere i loftet. Det fungerer rigtig fint. Så jo, vi har været fuldt ud tilfredse med IC Electric”.

Anja og Jakob Møberg

Rådyrvej 2, Hedensted

Overvågning med meget mere
“Videoovervågning, adgangskontrol og tyverialarm – alt det ville vi gerne have med, da vi byggede et gammelt hus om til nye kontorer. Og det fik vi, i øvrigt sammen med edb og telefoni, da vi hyrede IC Electric til at stå for installationerne, som naturligvis også omfatter lys både ude og inde. Selv om det efterhånden synes at være den mindste del af det. Jeg er overbevist om, at vi har fået de bedste løsninger på alle områder – og har erfaret, at hvis der er noget, vi er utilfredse med, skal vi bare sige til. Så er de kommet med det samme og har ordnet det”.

Flemming Wulff

Indehaver, Wulff Ejendomme, Bottrup

Hjælper med at finde de rigtige løsninger
“Vi har et stort energiforbrug. Derfor er det godt med en samarbejdspartner, der kan hjælpe os med at finde muligheder for at spare på forbruget. Når det så oven i købet er et firma, som er klar til øjeblikkeligt at rykke ud, når vi har problemer i produktionen, og oven i købet bruger sit netværk til at skaffe os de rigtige løsninger på andre områder end deres egne – ja, så så kan vi kun være yderst tilfredse med IC Electric”.

Frank Rask-Jendresen

Fabrikchef, HL Repro, Hedensted

Fjernovervågning af middagssøvnen
Tørring Børnehus havde i august 2011 verdenspremiere på et helt nyt overvågningssystem af krybberummet – det sted, hvor børnene lægges til ro, når de trænger til en middagssøvn. I stedet for ustabile babyalarmer har IC Electric installeret et overvågningskamera med en indbygget, følsom mikrofon. Kameraet sender lyd og billede direkte til en mobiltelefon, som personalet kan have med overalt i institutionen – også til den fjerneste ende af legepladsen. Det giver ro og tryghed, fordi pædagogerne ikke behøver at kigge ind i krybberummet regelmæssigt for at se, om alt er i orden – det sørger kameraet og mikrofonen helt automatisk for – og personalet kan koncentrere al deres opmærksomhed om de vågne børn! Siden verdenspremieren har flere børnehaver fået installeret systemet, bl. a.

Hornsyld Idrætsbørnehave

Vi tager telefonen 24/7 - ring 7565 0743

Telefon 7565 0743