Strøm, signaler og installationstjek

 

Hvad koster det?

- uanset størrelsen på opgaven er det rart at kende prisen på installationen

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Husk: intet er for småt - eller for stort, du er altid velkommen hos os.

Udfyld formularen her, så laver vi et uforpligtende tilbud til dig

installation

Vi er klar med el-rådgivning og arbejdskraft til både erhverv og private i alle byggeriets faser og leverer den optimale løsning. Vi sørger for alle el-installationer og klarer ligeledes dine telefon- og data-installationer. Og vi er naturligvis også på banen, når dine installationer skal tjekkes, inden du sælger dit hus.

Intet er for småt – eller for stort

Store projekter, små projekter – ingen opgave er for lille for os. Så skal du bare som privatperson have fat i en elektriker, der kan klare nyinstallationer eller renovere dit el-net derhjemme, er vi også klar til at rykke ud. Ikke kun i Hedensted, men lige der, hvor du har brug for os.

Med på de store byggerier

Vi er store nok til at med som installationsfirma på byggerier som eksempelvis plejecentre, skoler, børnehaver og fabriksanlæg. Vi er altid klar med et seriøst bud, når vi bliver indbudt til en licitation. Mest i vores nærområde, men vi er ikke bange for at byde ind på opgaver, som ligger uden for distriktet.

Få et uforpligtende tilbud på installation

Hvad koster det?

- uanset størrelsen på opgaven er det rart at kende prisen på installationen

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Husk: intet er for småt - eller for stort, du er altid velkommen hos os.

Udfyld formularen her, så laver vi et uforpligtende tilbud til dig

Lamper, vaskemaskiner med meget mere

Vi er naturligvis leveringsdygtige i lamper, el-artikler, hårde hvidevarer mm. Men du må også gerne finde din egen leverandør, så klarer vi bare installationerne.

Et sikkert netværk

Det er ikke bare strøm, der skal gennem ledningerne. Vi har også stor ekspertise i at etablere et solidt og driftssikkert data-netværk, koblet på en sikker forbindelse.

Hårde hvidevarer

Hjemme ladestander til din elbil

Et emne der er i høj kurs hos os danskere i øjeblikket – og faktisk i hele verden – er vores klima. Flere danskere vælger elbiler, eller hybride biler. Det kan derfor blive nødvendigt med sin eget ladestation, da der kan være køer ved de offentlige stationer.

Ejer du en elbil, så skal du have strøm på for at kunne køre, ligesom en benzinbil skal have benzin på, for at starte motoren. Det kan umiddelbart lyde omfattende for dig, der ikke har prøvet det før, men det behøver faktisk ikke at være så svært at oplade din elbil. Når du investerer i en ladestander, investere du i et grønnere alternativ, så lad dig endelig ikke afholde fra dette.

En stor fordel ved at få installeret en ladestander derhjemme, er at du kommer til at få en større frihed og du skal ikke stå i kø ved stationerne. Med din egen ladestander, kan du lade lige når du har lyst, eksempelvis om natten, når du alligevel sover.

En ladestander er godt nok langsommere end dem på farten. Det er dog noget billigere at lade din elbil op derhjemme – Så langsom eller ej – er det også noget der taler for at investere i din egen ladestander.

Lad os hjælpe dig med at få installeret en ladestander derhjemme, og få en mere komfortabel løsning i hverdagen. Kontakt os for en uforpligtende samtale på 75 65 07 43.

Ladestanderen er din personlige benzinstation!

 

Dorthe Aaberg, Service og installation

Dorthe Aaberg
Service Installation

Tlf. 2333 3403
daa@ic-electric.dk

Med over 40 års erfaring praktiserer vi hver dag dét, kunderne efterspørger:
Fagfolk der er hurtige, effektive og omhyggelige. Fagfolk der ved, hvad de taler om.

Hos IC Electric kan du få udført og serviceret alle typer installationer:

Klimavenlige løsninger, telefon- og datainstallationer, et gennemgribende tjek af boligens installationer inden et evt. salg, og hvad du ellers måtte ha’ brug for.

Hos IC Electric er ingen opgave for lille. Og vi er altid parate til at hjælpe dig. Ikke kun i Hedensted – men lige dér, hvor du måtte ha’ behovet.

Ring til en af os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig – til en fair pris.

Vi tager telefonen 24/7 - ring 7565 0743

Telefon 7565 0743

Det hele og lidt til
“Vi købte et hus af en bygmester og fik installationsfirmaet med i købet. Det endte vi med at være rigtig glade for. IC Electric havde gode forslag til alt, hvad vi kunne ønske os lige fra almindelige installationer og hvor de skulle være og til jordvarme, ventilations- og genvindingsanlæg og alarm. Centralstøvsuger har vi også fået. Og da vi ville have stikkontakter højt oppe på væggen for at få højttalerne væk fra gulvet, foreslog Carsten, at vi ganske enkelt fik højttalere i loftet. Det fungerer rigtig fint. Så jo, vi har været fuldt ud tilfredse med IC Electric”.

Anja og Jakob Møberg

Rådyrvej 2, Hedensted