7565 0743 - vi svarer 24/7 info@ic-electric.dk

Strøm, signaler og installationstjek

 

installation

Vi er klar med el-rådgivning og arbejdskraft til både erhverv og private i alle byggeriets faser og leverer den optimale løsning. Vi sørger for alle el-installationer og klarer ligeledes dine telefon- og data-installationer. Og vi er naturligvis også på banen, når dine installationer skal tjekkes, inden du sælger dit hus.

Intet er for småt – eller for stort

Store projekter, små projekter – ingen opgave er for lille for os. Så skal du bare som privatperson have fat i en elektriker, der kan klare nyinstallationer eller renovere dit el-net derhjemme, er vi også klar til at rykke ud. Ikke kun i Hedensted, men lige der, hvor du har brug for os.

Med på de store byggerier

Vi er store nok til at med som installationsfirma på byggerier som eksempelvis plejecentre, skoler, børnehaver og fabriksanlæg. Vi er altid klar med et seriøst bud, når vi bliver indbudt til en licitation. Mest i vores nærområde, men vi er ikke bange for at byde ind på opgaver, som ligger uden for distriktet.

Lamper, vaskemaskiner med meget mere

Vi er naturligvis leveringsdygtige i lamper, el-artikler, hårde hvidevarer mm. Men du må også gerne finde din egen leverandør, så klarer vi bare installationerne.

Et sikkert netværk

Det er ikke bare strøm, der skal gennem ledningerne. Vi har også stor ekspertise i at etablere et solidt og driftssikkert data-netværk, koblet på en sikker forbindelse.

Hårde hvidevarer

Kontaktpersoner

Service-/projektleder Martin Kastoft Hallas

Martin Kastoft Hallas
Afdelingsleder installation

Tlf. 2148 1224
mkh@ic-electric.dk

Dorthe Aaberg, Service og installation

Dorthe Aaberg
Service Installation

Tlf. 2333 3403
daa@ic-electric.dk

Med over 30 års erfaring praktiserer vi hver dag dét, kunderne efterspørger: 
Fagfolk der er hurtige, effektive og omhyggelige. Fagfolk der ved, hvad de taler om. 

Hos IC Electric kan du få udført og serviceret alle typer installationer: 

Klimavenlige løsninger, telefon- og datainstallationer, et gennemgribende tjek af boligens installationer inden et evt. salg, og hvad du ellers måtte ha’ brug for.

Hos IC Electric er ingen opgave for lille. Og vi er altid parate til at hjælpe dig. Ikke kun i Hedensted – men lige dér, hvor du måtte ha’ behovet. 

Ring til en af os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig – til en fair pris.

Vi tager telefonen 24/7 - ring 7565 0743

Telefon 7565 0743

Det hele og lidt til
“Vi købte et hus af en bygmester og fik installationsfirmaet med i købet. Det endte vi med at være rigtig glade for. IC Electric havde gode forslag til alt, hvad vi kunne ønske os lige fra almindelige installationer og hvor de skulle være og til jordvarme, ventilations- og genvindingsanlæg og alarm. Centralstøvsuger har vi også fået. Og da vi ville have stikkontakter højt oppe på væggen for at få højttalerne væk fra gulvet, foreslog Carsten, at vi ganske enkelt fik højttalere i loftet. Det fungerer rigtig fint. Så jo, vi har været fuldt ud tilfredse med IC Electric”.

Anja og Jakob Møberg

Rådyrvej 2, Hedensted