7565 0743 - vi svarer 24/7 info@ic-electric.dk

Strøm, signaler og installationstjek

 

Sikring IC Electric

Trådløs overvågning

Vidste du, at en effektiv tyverialarm i dag kan bestå af et trådløst overvågningsanlæg? Det handler blot om, at sensorerne er placeret rigtigt, så anlægget øjeblikkelig slår alarm, hvis du får besøg af ubudne gæster. Det kan installeres derhjemme og/eller i din butik eller dit kontor. Har du en produktionsvirksomhed, har vi naturligvis også en løsning. Den er godt nok ikke trådløs, men yderst effektiv.

Koden til sikkerhed

Et kort, en kode eller bare en finger på en læser kan være nøglen til at skabe sikkerhed mod ubudne gæster i din virksomhed. Systemet har vi også installeret i udlejningsejendomme. Måske kan det betale sig at få installeret adgangskontrol rent privat, så er du helt herre over, hvem du vil se i dit hjem.

Hold øje med det hele

Kameraovervågning giver mulighed for både at holde øje med, hvad sker her og nu – i privaten, i og uden for virksomheden, i butikken. Kameraerne kan dokumentere, hvad der er sket. Men som oftest er de i sig selv afskrækkende nok til, at ubudne gæster holder sig på afstand.

Trueguard SmartGSM alarm

Med en TrueGuard SmartGSM-tyverialarm sikrer du ikke blot dit hjem, men også din nattesøvn. SmartGSM-alarmen kommunikerer trådløst over GSM- nettet. I tilfælde af alarm vil kontrolpanelet ringe op / eller sende en sms til personerne på opkaldslisten. Alarmen betjenes direkte på kontrolpanelet, som har LCD-display og dansk menu-system. Med den tilhørende Smartphone-app kan mange af TrueGuard SmartGSM-alarmens funktioner fjernstyres.

Fordele ved TrueGuard SmartGSM-Alarmen

 • Ingen dyre abonnementsudgifter alarmselskaber.
 • Sms eller opkald til op til seks modtagere ved alarm.
 • Dansk brugervenligt kontrolpanel og App.
 • Masser af trådløst tilbehør.
 • FULD-sikring og SKAL-sikring

Hvorfor vælge en TrueGuard SmartGSM-Alarm?

 • Stilrent design både på kontrolpanelet og de trådløse enheder.
 • Har to-vejs-kommunikation med alle trådløse enheder, som sladrer ved lavt batteri / eller fejl.
 • Lang batteri levetid på de trådløse produkter.
 • Alle trådløse enheder er kodet til kontrolpanelet, så du ved hvor i boligen alarmen er aktiveret.
 • Alle alarmenheder er sabotage- & hærværkssikret, forsøges der starter en sirene omgående.
 • Brugervenlig Smartphone-app med masser af funktioner, til bl.a. fjernstyring af alarmen.
 • Stabil og driftsikker alarm i hårdført design.
 • Intelligent Home funktion, kan tænd/sluk elektronik i hjemmet, samt styre boligens indeklima.

TrueGuard SmartGSM-Alarm startpakke
1 x TrueGuard SmartGSM Kontrolpanel (CTC-2716)
1 x TrueGuard trådløs dørkontakt (DC-16WF)
1 x TrueGuard trådløs bevægelsessensor (IR-29wf), vælg evt også dyrimun udgave (IRP-29WF).
1 x TrueGuard fjernbetjening (RC-16WF)
8 x alarmklistermærker
Dansk manual

Kontaktpersoner

Per Christensen er kontakt person for varmepumper og solceller

Per Christensen
Projektering, Tilbud, Salg

Tlf. 2011 0224
pc@ic-electric.dk

Ekspert i overvågning

Med en søn på halvandet år er Per Christensen for alvor kommet på forkant, når det drejer sig om overvågning! Men også når det gælder adgangskontrol, har han afprøvet de fleste systemer, og sammen med vore øvrige erfarne medarbejdere er han klar til at sørge for den bedst mulige sikkerhed, både i dit hjem og i din virksomhed.

Ring 7565 0743, spørg efter Per, og tal med ham om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi tager telefonen 24/7 - ring 7565 0743

Telefon 7565 0743

Fjernovervågning af middagssøvnen
Tørring Børnehus havde i august 2011 verdenspremiere på et helt nyt overvågningssystem af krybberummet – det sted, hvor børnene lægges til ro, når de trænger til en middagssøvn. I stedet for ustabile babyalarmer har IC Electric installeret et overvågningskamera med en indbygget, følsom mikrofon. Kameraet sender lyd og billede direkte til en mobiltelefon, som personalet kan have med overalt i institutionen – også til den fjerneste ende af legepladsen. Det giver ro og tryghed, fordi pædagogerne ikke behøver at kigge ind i krybberummet regelmæssigt for at se, om alt er i orden – det sørger kameraet og mikrofonen helt automatisk for – og personalet kan koncentrere al deres opmærksomhed om de vågne børn! Siden verdenspremieren har flere børnehaver fået installeret systemet, bl. a.

Hornsyld Idrætsbørnehave

Overvågning med meget mere
“Videoovervågning, adgangskontrol og tyverialarm – alt det ville vi gerne have med, da vi byggede et gammelt hus om til nye kontorer. Og det fik vi, i øvrigt sammen med edb og telefoni, da vi hyrede IC Electric til at stå for installationerne, som naturligvis også omfatter lys både ude og inde. Selv om det efterhånden synes at være den mindste del af det. Jeg er overbevist om, at vi har fået de bedste løsninger på alle områder – og har erfaret, at hvis der er noget, vi er utilfredse med, skal vi bare sige til. Så er de kommet med det samme og har ordnet det”.

Flemming Wulff

Indehaver, Wulff Ejendomme, Bottrup