7565 0743 - vi svarer 24/7 info@ic-electric.dk

HVORDAN KOMMER JEG I GANG?

Kontakt vores energirådgiver Per Christensen på Mobil 2011 0224 eller e-mail pc@ic-electric.dk. Så vil han give dig gode råd til, hvordan du kan komme igang med et nyt solcelleanlæg til din bolig.

GODE RÅD I FORBINDELSE MED SOLCELLEKØB.

1. Træf ikke en forhastet beslutning. Før du investerer, skal du have lavet en beregning af, hvor meget du kan spare, og hvordan dit anlæg skal finansieres, ligesom der er en række tilskudsmuligheder på solcelleområdet, som du ikke vil snyde dig selv for.

2. Få rådgivning. Når du kontakter en autoriseret installatør, der installerer solceller, kan han hjælpe dig med at beregne energibesparelsen, rådgive om tilskudsmuligheder og lignende. Endelig har installatøren en viden om, hvilken type anlæg, der passer bedst til dit behov, ligesom anlægget skal placeres i den rette vinkel og på rette sted på taget, for at du får den optimale effekt.

3. Vær kritisk. Selvom der er mange udbydere af solcelleanlæg, er der ikke alle, der har den fornødne faglige kompetence. Du sikre dig bedst muligt ved at vælge en installatør, der er medlem af TEKNIQ. På den måde har du sikkerhed for, at arbejdet bliver udført af en fagligt kompetent person. Sørg altid for at få lavet en beregning af den forventede energibesparelse og energiproduktion, så du sikre dig, at du får den effekt, du er blevet lovet på forhånd.

4. Tænk langsigtet. Når du investerer i et solcelleanlæg, skal du ikke kun tænke på din udgift her og nu, men også på lang sigt. Det kan for eksempel godt betale sig at vælge et lidt dyrere anlæg nu, hvis du får en garanti for driften 25 eller 30 år frem, hvis du kan følge anlæggets produktion via en computer, Ipad/Iphone eller lignende. Tænk langsigtet og betal for et anlæg, der sikrer dit behov på langt sigt. Husk også, at du bør købe dit solcelleløsning hos en virksomhed, du har en tro på eksisterer i mange år frem, så du har en mulighed for at henvende dig, hvis der opstår problemer med anlægget.

Du kan få mere at vide på www.altomsolceller.dk eller kontakte IC Electric.

Herunder er et lille udsnit hvad vi har lavet.

Klik på billederne for større format.

Kontaktpersoner

Fotografen er på vej

Per Christensen
Projektering, Tilbud, Salg

Tlf. 2011 0224
pc@ic-electric.dk

Lad os give dig et energitjek

I en branche som vores ved vi godt, det er vigtigt at være opdateret. Så vi har medarbejdere med pligt til at følge med i den allernyeste udvikling, når det gælder både traditionel og alternativ energi. Vi er klar til at give din virksomhed og/eller dit hjem et ganske uforpåligtende energi-tjek. Måske kan vi sammen finde løsninger til gavn for både din økonomi og verdens klima – og oven i købet hjælpe dig til et bedre indeklima og arbejdsmiljø.

Ring og få en snak om, hvad du har brug for, og hvad vi kan tilbyde.

Telefonnummeret er 7565 0743.

Vi tager telefonen 24/7 - ring 7565 0743

Telefon 7565 0743

Hjælper med at finde de rigtige løsninger
“Vi har et stort energiforbrug. Derfor er det godt med en samarbejdspartner, der kan hjælpe os med at finde muligheder for at spare på forbruget. Når det så oven i købet er et firma, som er klar til øjeblikkeligt at rykke ud, når vi har problemer i produktionen, og oven i købet bruger sit netværk til at skaffe os de rigtige løsninger på andre områder end deres egne – ja, så så kan vi kun være yderst tilfredse med IC Electric”.

Frank Rask-Jendresen

Fabrikchef, HL Repro, Hedensted