Industri – vi tager hånd om hele virksomheden

 

Elektriker fra IC Electric udfører el-installationsarbejde

Du behøver kun ringe én gang:
7565 0743

Vi har stor erfaring med installering, styring og servicering af små og store industri-produktioner i en række brancher – enkeltmaskiner, maskinanlæg og kraner. Når vi har klaret din installation, er vi parat til at stå til rådighed 24 timer i døgnet, 7 døgn i ugen, 365 dage om året. Bliver vi stillet over for en opgave med en produktion, vi ikke har set før, tager vi det som en spændende udfordring.

– Service taler vi ikke om – den yder vi!

Er du parat til noget helt nyt?

Store og små produktionsanlæg. Trykkerimaskiner. Betonblandere i stor stil. Kraner. Vi kender til en lang række brancher og er klar til at sætte os ind i nye arbejdsområder. Både hvis du skal starte en helt ny produktion, og hvis du har brug for at få dine industri-installationer kigget efter i sømmene. Måske kan driften blive endnu bedre? Måske er der energi at spare ved at investere i nye styresystemer? Vi kan også installere elektronisk overvågnings-udstyr, som på dine vegne holder øje med, om produktionen foregår, som den skal – også en investering, der hurtigt kan betale sig.

Investering i sikker drift

Du sender vel din bil til serviceeftersyn? Når det gælder dit produktionsanlæg, kommer ”mekanikeren” på besøg og sørger for, at alt er, som det skal være. Det er både bedre og billigere at forebygge end at helbrede – derfor er en god servicekontrakt din bedste investering i sikker drift.

Sikkerhed til den rigtige pris

Løber du ind i et breakdown, rykker vi ud med det samme. Vi ved, hvor vigtigt det er at handle hurtigt, og selv om vi er en variabel omkostning, lægger vi vægt på, at vi er en del af din virksomhed, så vi kan give dig driftssikkerhed til den rigtige pris.

Elektriker fra IC Electric laver service på en el-motor

Kontaktpersoner

Thomas Nielsen

Thomas Nielsen
Leder
Industri

Tlf. 4022 0224
tn@ic-electric.dk

Flemming Mortensen

Flemming Mortensen
Servicechef
Industri

Tlf. 2383 1224
fmo@ic-electric.dk

Vi er klar med et godt tilbud

Med mere end 40 års erfaring i branchen, ved vi hvad det drejer sig om: At være hurtig, effektiv og omhyggelig.

Ring og få en snak om, hvad du har brug for, og hvad vi kan tilbyde.

Telefonnummeret er 7565 0743.

Vi tager telefonen 24/7 - ring 7565 0743

Telefon 7565 0743