Modernisering af Ølsted Kirke

Modernisering af Ølsted Kirke

IC Electric er stolte over at have været med til at modernisere Ølsted Kirke.

Vores Klima/Energi afdeling har fjernet et oliefyr, en 4.000 liters olietank og de konvertorer, som tidligere varmede kirken op via oliefyret. Der dukkede dog noget uventet op, under vores gravearbejde i forbindelse med at vi fjernede olietanken. Under gravearbejdet ved kirken, dukkede der et kranium op samt et lårben. Hele gravearbejdet blev derefter overvåget af en arkæolog fra Nationalmuseet, som sigtede alle jorddelene for at finde historiske minder.

Derudover har vores Installationsteam bl.a. stået for:

  • Etablering af elvarme under alle bænke.
  • Etablering af el radiatorer og konvektorer.
  • Udskiftning af hovedtavle.
  • Fremføring af ny stikledning.
  • Montering af motorer på dør og lem for naturlig ventilation.

#ølstedkirke #icelectric #modernisering #klima #energi #installation #Nationalmuseet

 

Ét nummer til IC Electric – 7565 0743:

IC Electric er ofte i valgklasse som servicepartner i flere brancher. Vi er gode til at sætte os ind i nye og meget forskellige processer, maskiner og produktionsfaciliteter. Fordelen for dig er, at vi er gode til at omsætte vores branchekendskab og brede, tekniske kunnen til sikker og stabil drift for de mange virksomheder, der er afhængige af, at produktionen fungerer hver dag. Året rundt.

Ring til IC Electric og fortæl os om dit behov for service i produktionen, Så leverer vi den.