Nilan ventilation

Ventilation holder fugten ude og skaber et godt indeklime

Vi er forhandler af alle Nilans produkter

– Har i brug for flere oplysninger af Nilans produkter, er i velkommen til at kontakte den energiansvarlige.
Comfort 300-600-serien
Er til dig, der ønsker ventilation med højeffektiv varmegenvinding og komfort varme.

Anlæggene suger den varme, fugtige luft ud fra blandt andet køkken, badeværelse og bryggers og fjerner dermed støvpartikler, fugt og lugte fra boligen. Derudover anvendes energien fra udsugningsluften til opvarmning af indblæsningsluften. Comfort 300, 450 og 600 kan skifte henholdsvis 325, 400 og 600 m³ luft per time. Comfort 300 Top model monteres på f.eks i bryggers på væggen, hvis der ikke er plads på loftet eller hvis huset har fladt tag.

Anlæggene kan monteres med eftervarmeflader, der tilsluttes enten el- eller centralvarmeanlægget. Dermed får du en behagelig indblæsnings-temperatur i selv i de koldeste vintermåneder. Med et Comfort-anlæg får du dermed et sundt og behageligt indeklima, samtidig med at du sparer på varmeregningen.

Til dem som har pollen allergi, kan der monteres et pollenfilter.

VP18
Er til dig, der ønsker ventilation med højeffektiv varmegenvinding, varmt brugsvand og komfort varme. Anlægget suger den varme, fugtige luft ud af boligen og fjerner dermed støvpartikler, fugt og lugte.

Derudover anvendes energien fra udsugningsluften til opvarmning af varmt brugsvand samt indblæsningsluften. Med et VP 18-anlæg opnår du dermed et sundt og behageligt indeklima, samtidig med at du sparer på varmeregningen. VP 18 er et meget kompakt anlæg, som ikke fylder mere end et almindeligt højskab.

VP18 Køl
Er med kølefunktionen i anlægget som kan nedkøle indblæsningsluften cirka 8 grader i forhold til udetemperaturen.

VP18 Sol-Køl
Anægget har desuden en indbygget varmespiral, som kan kombineres med den primære opvarmningsform og dermed levere ekstra varmt brugsvand til for eksempel et spabad. Kølefunktionen i anlægget kan lave en aktiv nedkøling af indblæsningsluften med cirka 8 grader i forhold til udetemperaturen.

Compact P-serie
Compact P er et modulbaseret kompaktanlæg. Det betyder, at vi kan tilbyde dig ikke kun én men flere løsninger, så du kan vælge den, der passer bedst til dit hus’ størrelse og imødekommer din families behov.

Den første brik i Compact P-puslespillet er altid selve Compact P-anlægget, det vil basis-delen. Compact P er en supplerende ventilations- og varmeløsning, der kombinerer ventilation, varmegenvinding og produktion af varmt brugsvand. Dermed er du sikret en konstant udskiftning af luften i dit hus, hvor støv, lugte og fugt skiftes ud med et behageligt og sundt indeklima. Når det er mere varmt i huset end udenfor, bliver der desuden ledt kold luft direkte ind i huset via en bypass-funktion.

Hvis du ønsker en totalløsning, der også opvarmer huset gennem centralvarmesystemet, bør du vælge en Compact P-løsning med en udeluft- eller jordvarmepumpe.

Compact P er desuden, som kun et ud af få kompaktanlæg i verden, passivhus-certificeret takket være dets høje effektivitet. Det betyder, at Compact P-løsningen kan installeres i passivhuse uden yderligere beregninger eller indhentning af dokumentation.

Compact P GEO
Compact P GEO har samme funktioner og fordele som Compact P, men kan yderligere udnytte energien i jorden til opvarmning af boligen.

Med Compact P GEO bliver din bolig selvforsynende med vedvarende energi, og det er ikke længere nødvendigt at benytte energikilder som fjernvarme, olie eller gas til opvarmning. Compact P GEO er et miljørigtigt valg til dig, som ønsker at benytte vedvarende energi til opvarmning af boligen og samtidig høste fordelene i form af en lavere varmeregning og et godt og sundt indeklima.

Ved hjælp af nedgravede jordslanger henter og udnytter Compact P GEO energien fra jorden til rumopvarmning via boligens gulvvarmesystem eller andre typer lavtemperatur-varmeløsninger. Anlægget er udstyret med en 3 kW (JVP 3 Compact) eller 6 kW (GEO 6) integreret jordvarmepumpe. Begge har en variabel kompressor med et reguleringsområde på henholdsvis 1,5-3 kW og 2-6 kW (ved brine/vand-temperatur 0/35 ˚C). Det betyder, at løsningen løbende tilpasser opvarmningsydelsen til det aktuelle behov, hele året rundt, og dermed sikrer et lavt energiforbrug.

Samlet set kan Compact P GEO-løsningen reducere din varmeregning med op til 50%. For hver kW strøm, som jordvarmepumpen bruger, får du op til fire gange varme retur.

Compact P UVP
Compact P UVP har alle de samme funktioner, fordele og muligheder som Compact P, men kan endvidere udnytte udeluften til opvarmning af boligen.

Med Compact P UVP bliver din bolig selvforsynende med vedvarende energi, og det er ikke længere nødvendigt at benytte energikilder som fjernvarme, olie eller gas til opvarmning. Compact P UVP er et miljørigtigt valg til dig, som ønsker at benytte vedvarende energi til opvarmning af boligen og høste fordelene i form af en lavere varmeregning og et godt og sundt indeklima.

Anlægget er udstyret med en udeluftvarmepumpe, UVP 5 Compact, der, modsat anlægget, stilles op udenfor. Varmepumpen optager energien fra udeluften og omsætter energien til varme, som anvendes til opvarmning af centralvarmevand til radiatorer eller til gulvvarme i hele boligen.

Compact P UVP-løsningen kan reducere din varmeregning med op til 50%. For hver kW strøm, som udeluftvarmepumpen bruger, får du op til fire gange varme retur, afhængig af udelufttemperaturen.

– Forhør dig nærmer om priser.

Her er kun lidt af udvalget fra Nilan. Se mere >> HER

Kontaktpersoner

Ebbe Olesen Lund

Morten Jensen
Leder Klima/Energi

Tlf. 2011 0224
eol@ic-electric.dk

Lad os give dig et energitjek

I en branche som vores ved vi godt, det er vigtigt at være opdateret. Så vi har medarbejdere med pligt til at følge med i den allernyeste udvikling, når det gælder både traditionel og alternativ energi. Vi er klar til at give din virksomhed og/eller dit hjem et ganske uforpåligtende energi-tjek. Måske kan vi sammen finde løsninger til gavn for både din økonomi og verdens klima – og oven i købet hjælpe dig til et bedre indeklima og arbejdsmiljø.

Ring og få en snak om, hvad du har brug for, og hvad vi kan tilbyde.

Telefonnummeret er 7565 0743.

Vi tager telefonen 24/7 - ring 7565 0743

Telefon 7565 0743

Hjælper med at finde de rigtige løsninger
“Vi har et stort energiforbrug. Derfor er det godt med en samarbejdspartner, der kan hjælpe os med at finde muligheder for at spare på forbruget. Når det så oven i købet er et firma, som er klar til øjeblikkeligt at rykke ud, når vi har problemer i produktionen, og oven i købet bruger sit netværk til at skaffe os de rigtige løsninger på andre områder end deres egne – ja, så så kan vi kun være yderst tilfredse med IC Electric”.

Frank Rask-Jendresen

Fabrikchef, HL Repro, Hedensted