Fra elektriker til projektleder ved IC Electric

Efter ny uddannelse er Simon Juhler Jensen tilbage hos IC Electric. Den tidligere elektriker har gennemørt uddannelsen som maskinmester og er nu vendt tilbage til IC Electric som projektleder i Klima & Energi afdelingen.

Simon arbejdede tidligere som elektriker hos IC Electric, hvorefter han begyndte på uddannelsen til maskinmester, der nu har givet ham en solid baggrund for sin nye rolle hos IC Electric.

“Det er med stor glæde, at vi byder Simon velkommen tilbage til IC Electric, denne gang i rollen som projektleder i vores Klima & Energi afdeling. Hans baggrund som maskinmester, kombineret med hans tidligere erfaring som elektriker hos os, passer rigtig godt ind i vores mål om at blive førende inden for grøn teknologi og levere energiløsninger, der virkelig gør en forskel.” udtaler Carsten Due, direktør for IC Electric.

 

Simon Juhler Jensen

Energiløsninger til fremtiden

Varmepumper

Panasonic-Luft-vand-varmepumpe-12-kW

Solceller

Solceller er lig med solenergi

Ventilation

Ventilation med varmepumpe
Vi tager telefonen 24/7 - ring 7565 0743

Telefon 7565 0743