Fra dyr gas til økonomisk varmepumpe

IC Electric søger økonomiassistent med speciale i fakturering

Gas er blevet dyrt, meget dyrt. Der er derfor mange der gerne vil udskifte deres gamle gasfyr med en billigere og mere fremtidssikret løsning. Hvis man ikke bor i et fjernvarmeområde, er en varmepumpe det åbenlyse valg. Det valg har Andreas Petersen fra Juelsminde taget.

Andreas Petersen tog sammen med sin kone Christine, valget om at skifte deres gasfyr ud med en luft til vand varmepumpe. Efter råd og vejledning fra IC Electric blev vi sammen enige om, at en Panasonic varmepumpe er det ideelle valg for Andreas og Christine.

Andreas fortæller, at han valgte at bruge IC Electric til at installere sin nye varmepumpe, fordi han før har brugt IC Electric, og altid har været tilfreds med servicen fra start til slut.

”Servicen hos IC Electric er altid god, lige fra jeg får et tilbud i indbakken, til varmepumpen er blevet installeret hos os. Brian som har installeret vores nye varmepumpe, arbejder meget professionelt” siger Andreas Petersen.  

IC Electric A/S kan træffes 24/7 – 365 dage om året på tlf. 7565 0743