Endnu en jubilar hos IC Electric A/S

Vi er rigtig glade for vores stabile og engagerede medarbejdere. De udgør den gode, daglige dynamik med deres høje faglighed – og udviser stort interesse og ansvar i de mange udfordringer, som IC Electric A/S kunder ofte behøver løsninger på her og nu – industriservice, klima & energi, installation, sikring og VVS. 

I en virksomhed som IC Electric A/S, der i den grad skal være teknisk kyndige og omstillingsparate, og samtidig udvise kontinuitet og engagement overfor kunderne, er det derfor rigtig glædeligt, når der er en anledning, til at fejre kontinuiteten. Netop nu har vi en ekstra anledning til det, da vores Dorthe Aaberg har 5-års jubilæum hos os. 

“Da jeg startede hos IC Electric A/S var vi kun to i administrationen. Efterhånden som der kom flere til virksomheden, er jeg kommet til at lave mange forskellige opgaver. Min hovedopgave er at tage telefonen og tage godt imod vores nye og nuværende kunder. Der er ikke to dage som er ens og det er en udfordring som jeg er rigtig glad for. Jeg er rigtig glad for mine kollegaer og vores kunder.” Siger en glad Dorthe Aaberg.

Dorthe Aaberg, Service og installation

Dorthe Aaberg
Service Installation

Tlf. 2323 3403
daa@ic-electric.dk