Overvejer du en mere grøn opvarmnings- og ventilationsform derhjemme?

Fremtidens varmeløsning er her allerede – så fýr det gamle fyr:

Overvejer du et nyttigt alternativ til det udtjente olie-, gas eller Stokerfyr – eller en udskiftning af dyre el-varmepaneler, så er der langt mere grøn varme at få for de samme penge med en PANASONIC varmepumpe: Effektiv, miljøvenlig og driftsikker energi, der trækkes ud af luften. Her er PANASONIC luft-til-vand varmepumper en suveræn løsning, som vi har stor erfaring med. Det fylder iøvrigt noget mindre end det gamle fyr.

 

  • Akkumulerer 3-5 gange så meget energi, som varmepumpen forbruger
  • Mulighed for App-styring via Panasonic Comfort Cloud
  • Kan monteres på dit nuværende vandsystem
  • Lave udgifter til drift og vedligehold
Panasonic Heating & Cooling Solutions
Morten Jensen

Benjamin B. Jørgensen
Projektleder installation

Tlf. 2093 1224
bbj@ic-electric.dk

VE Installatør

Som VE-installatør er vi uddannede og certificerede til installation af netop Vedvarende Energianlæg:

Vi hjælper og vejleder dig uforbindende med at vælge den mest gunstige, grønne og klimavenlige løsning til netop din bolig.

Og så kan du få en komplet pris på hele løsningen – inkl. monteringen, som vi udfører med garanti for fejlfri installation.

Et ventilationsanlæg gi’r frisk luft døgnet rundt og et sundt indeklima:

De energivenlige NILAN ventilationsanlæg fjerner nemlig støvpartikler, husstøvmider, radon og de lugte, der helt naturligt opstår i boligen, eks. fra køkken, bryggers og badeværelse. Et ventilationsanlæg er et nyttigt, effektivt og fornuftigt valg, hvis du overvejer at få et mere sundt og frisk indeklima i dit hjem.

Alle NILAN ventilationsanlæg fås med et brugervenligt touch-panel med en række nyttige features som:

 

  • Produktion af varmt brugsvand
  • App-styring via Nilan Connect
  • Komfort varme
  • Komfort køl
Nilan

Udover installation af klimavenlige løsninger, håndterer IC Electric alle typer installationer:

Eksempelvis også dine telefon- og datainstallationer. Du kan også bruge os, hvis boligens installationer skal tjekkes, inden du sælger dit hus. Hos IC Electric er ingen opgave for lille.

Og så kan du i øvrigt altid få en af os ud og klare en nyinstallation eller et andet behov. Ikke kun i Hedensted – men lige dér, hvor du måtte ha’ behovet. Det er bare at ringe til os.

Vi har erfaringen og er parate med forståelige svar på dine sikkert mange spørgsmål om varmepumper og ventilationsanlæg, om valg af kapacitet, automatik, økonomi, service og vedligehold.