IC Electrics industriservice

IC Electrics industriservice
– maksimal oppetid og øje for forbedringer

Som El- og VE-installatør (Vedvarende Energi) yder vi kundeservice 24/7 året igennem.
Vi vil nemlig gerne gøre vores til at sikre drift og udvikling hos vores kunder.

Du kan derfor ringe til IC Electric efter service – døgnet og året rundt. Udover klassiske installationsopgaver og sikrings-, energi- og klimaløsninger, tilbyder IC Electric en industriservice, hvor vi løbende laver serviceeftersyn og udfører mindre og større hasteopgaver – og udbedrer akut opståede problemer. Det er bare at ringe.  

Med IC-industriservice får du ikke bare en kompetent el-installatør men også en engageret samarbejdspartner, der kan rådgive om omkostnings-reducerende forbedringer i din produktion eller kommer med et energibesparende forslag i dit work-flow, belysningen, ventilations- eller varmeforsyning.

– I den løbende servicering kan vi ofte lokalisere områder, hvor der kan være en besparelse at hente, og det informerer og rådgiver vi dig selvfølgelig om. Det kan være en mindre ændring eller en produktionsmæssig tilføjelse, som vi af erfaring ved gør eksempelvis dit produktions-flow markant hurtigere og mere driftssikkert.
Den måde ”at blande os på” har kunderne og vi gode erfaringer med, siger Carsten Due.

Etiketvirksomheden Interket er én af de virksomheder, der har god gavn af vores industriservice. Produktionschefen Mogens Brinck har ofte givet udtryk for sin tilfredshed over, at netop det løbende serviceeftersyn flere gange har medvirket til, at produktionen ikke går i stå i den store virksomhed.

Bredt spekter af specialister
IC Electric leverer 24/7-service til en lang række større og mindre produktioner i forskellige brancher. Med knap 50 medarbejdere råder vi over et velfungerende team af kompetente el-installatører og fagfolk, der hver især er specialiserede indenfor en bred vifte af industrier – parate til at yde din produktion løbende service og løse eventuelt akut opståede udfordringer asap! Skulle det undtagelsesvis ikke række, kan vi trække på flere kvalificerede samarbejdspartnere.

– Som kunde og måske kommende bruger af vores løbende serviceeftersyn får du en samarbejdspartner, der er 100 procent professionel og opsat på, at holde dig kørende 24/7. Uanset opgaven, hvor ingen er hverken for lille eller for stor.

 #el-industriservice #ve-energi #el-installatør

Industri service 24/7
VE godkendt varmepumpe installatør
Panasonic-Luft-vand-varmepumpe-12-kW
Vi tager telefonen 24/7 - ring 7565 0743

Telefon 7565 0743