Endnu et jubilæum hos IC Electric

Vi er rigtig glade for vores stabile og engagerede medarbejdere. De udgør den gode, daglige dynamik med deres høje faglighed – og udviser stort interesse og ansvar i de mange udfordringer, som IC Electric’s kunder ofte behøver løsninger på her og nu – industriservice, klima & energi, installation og sikring. 

I en virksomhed som IC Electric, der i den grad skal være teknisk kyndige og omstillingsparate, og samtidig udvise kontinuitet og engagement overfor kunderne, er det derfor rigtig glædeligt, når der er en anledning, til at fejre kontinuiteten. Netop nu har vi en ekstra anledning til det, da vores Andreas Rasmussen har 10-års jubilæum hos IC. 

Andreas Rasmussen, der startede hos IC Electric som nysgerrig lærling. Umiddelbart efter sin svendeprøve ansatte vi ham i industriservice afdelingen. Han er i den grad vokset med opgaverne, og det er foreløbig resulteret i, at Andreas i dag er en vellidt projektleder for samme afdeling. Andreas har et sikkert blik for de rigtigere løsninger og er god til, at alle føler sig set og lyttet til. En virkelig værdifuld medarbejder internt og overfor kunderne. Stort tillykke fra alle os hos IC Electric. 

“Det er da herligt! Jeg har haft fortrinlige forhold og muligheder for at udvikle mig her”, fortæller Andreas.  “Dagligdagen består af varierende, næsten altid udfordrende opgaver, og heldigvis er der også mange rutinemæssige sager. Begge dele er godt for både innovation og faglighed. Man får hurtigt et ansvar, hvis man viser, at lysten, viljen og evnerne er der. Det er fantastisk udviklende, at jeg i dag har ansvaret for vores industri- og byggeopgaver. Her er travlt – og så er der åbenbart pludselig gået 10 år…?!”

“Kollegerne gør hver især deres til, at vi har en rar virksomhedskultur og en god omgangstone. Rent socialt gennemfører IC 3-4 arrangementer årligt, hvor alle i virksomheden mødes og får talt på tværs med kollegerne. Vi har bl.a. for nyligt været afsted på et sociale arrangement i E-park i Løsning. Og ja! – tiden er bare fløjet afsted, og jeg er parat til næste runde hos IC Electric”, – siger en fortrøstningsfuld Andreas Rasmussen.

Fotografen er på vej

Andreas Rasmussen
Industriservice

Tlf. 2130 0788
arl@ic-electric.dk