Thomas fejre 10 års jubilæum hos IC Electric

Vi er rigtig glade for vores stabile og engagerede medarbejdere. De udgør den gode, daglige dynamik med deres høje faglighed – og udviser stort interesse og ansvar i de mange udfordringer, som IC Electric’s kunder ofte behøver løsninger på her og nu – indenfor industriservice, klima & energi, installation og sikring.

I en virksomhed som IC Electric, der i den grad skal være teknisk kyndige og omstillingsparate, og samtidig udvise kontinuitet og engagement overfor kunderne, er det derfor rigtig glædeligt, når der er en anledning, til at fejre kontinuiteten. Og det har vi i netop disse dage, hvor vores Thomas Nielsen kan fejre 10- års jubilæum hos IC.

Thomas indledte sit arbejdsliv hos os i 2010 som tekniker med “elektriske udfordringer og løsninger”. Dengang fokuserede IC Electric på, at blive “industriens foretrukne samarbejdspartner installatør” i nærområdet, der udviklede sig med mere avancerede industrivirksomheder. Virksomheder, der konstant har behov for at holde sig opdateret med den nyeste teknologi.

Og derfor også virksomheder med et on-going behov for specialiseret industriservice – en stor del af vores arbejdsfelt. Et felt vi har udviklet os indenfor lige siden. At Thomas har haft “snuden i sporet” og taget de forskellige udfordringer positivt op, bemærkes tydeligt i dag, hvor han er projektleder indenfor industri-installation og service.

“– Jamen, først og fremmest er IC Electric en god og alsidig arbejdsplads. Man kan udvikle sig fagligt her. Vi har alle typer opgaver – lige fra opsætning af LED-belysning til store, komplicerede industri installationer, der kræver fokus og koncentration. Og så mærkes det, at IC tager hånd om medarbejderne – man støtter virkelig op omkring dem. Og jeg udvikler mig som projektleder og tovholder – og det passer mig godt”.

Endvidere fremhæver Thomas også værdien af de forskellige events og andre sociale tiltag, man gør i virksomheden. “OG ja, det det er lidt vildt, der allerede er gået 10 år”, siger en glad Thomas Nielsen.

Thomas Nielsen

Thomas Nielsen
Projektleder Industri

Tlf. 4022 0224
tn@ic-electric.dk