7565 0743 - vi svarer 24/7 info@ic-electric.dk

Elektriker til daghold med et positivt og løsningsorienteret drive | 2 x 12-timers weekendarbejde

Hos IC Electric A/S mangler vi en industrielektriker eller elektriker med industri erfaring til fast weekend lørdag kl. 04 – 16 og søndag ca. kl. 06 – 18 hos vores samarbejdspartner, Boligbeton A/S, i Løsning.

Brænder du for at vedligeholde, fejlfinde og optimere produktionsudstyr og anlæg? Og vil du være med til at sikre en stabil drift og udvikle vores anlæg i samarbejde med et stærkt team af erfarne elektrikere, teknikere og smede? Hvis ja, så er du måske vores nye kollega.

Elektriker til daghold med et positivt og løsningsorienteret drive | 2 x 12-timers weekendarbejde

Du bliver del af et højt specialiseret og kompetent team, der dagligt sikrer effektivt vedligehold, fejlfinding, reparation, optimering og indkøring af produktions-/procesanlæg på Boligbeton A/S i Løsning.

Dine opgaver vil primært være:

  • Mindre ny-installationer på maskiner og fast installation
  • Service, vedligehold og forbedring af proces- og forsyningsanlæg
  • Medvirke til at holde procesanlæg på en stadig høj teknisk standard
Elektriker laver el-service på et industri el-tavle

Lidt om os!

I IC Electric er vi et stort team med en simpel mission: Vi skaber værdi for vores kunder ved altid at sikre, at drift og udvikling er pakket ind i en helt unik service. Og med dét, mener vi, at vi går den ekstra mil for kunden 24/7.

Med mere end 50 medarbejdere har vi et skarpt team af teknikere, som hver især er specialister indenfor en bred vifte af industrier. Fælles for os alle ér, at vi altid er parate til at hjælpe vores kunder hurtigst muligt. På den måde skaber vi tryghed og sikrer et minimalt driftstab for vores kunder.

Har du mod på at blive en del af IC Electric?

Hos IC Electric bliver du en del af en professionel virksomhed, hvor vi alle arbejder effektivt for at servicere vores kunder non stop.

Vi føler os som et ungt tema, og vi prioriterer at have det sjovt sammen i en uformel omgangstone, hvor vi kalder tingene for dét, de er.

I forhold til dig er vi nysgerrige på dine fremtidige mål for dig selv og på hvordan, vi kan hjælpe med at indfri dem. Så fortæl os gerne lidt om din erhvervserfaring og dine ambitioner. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Flemming Mortensen på ☎ +45 2383 1224.

Og er du allerede klar til at trække i arbejdstøjet, sender du din ansøgning og dit CV til Flemming på 📧 fmo@ic-electric.dk.  

Ansøgningsfrist:

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og indkalder løbende til samtale.
Vi er parate med en hurtig ansættelse og glæder os til at høre fra dig!