7565 0743 - vi svarer 24/7 info@ic-electric.dk

Elektriker til Installationsafdelingen med et ambitiøst tag på kunderådgivning

Elektriker til Installationsafdelingen med et ambitiøst tag på kunderådgivning

Er du den type elektriker, der trives godt med at rådgive og vejlede vores kunder i el-tekniske løsninger, der gavner dem på sigt? Og brænder du for både at fordybe dig og tage hånd om opgaverne alene, imens du har ansvaret for, at de bliver løst?

– Så håber vi, at du har lyst til at blive en del af vores fagligt stærke team hos IC Electric, hvor vi er klar med el-rådgivning og arbejdskraft til både erhverv og private – og hvor du får en afgørende rolle i forhold til at udføre og sikre god service og høj kvalitet.

 

Her i Hedensted står vores installationsopgaver i kø for at lande i dine kyndige hænder.

Vi leder derfor efter DIG, der – som en selvfølge – yder vores private kunder den bedste service, når du kommer i deres hjem. Og vi leder efter DIG, der med en god portion erfaring i værktøjskassen ved, hvordan alle installations-materialer spiller sammen, når du arbejder på mindre projekter i forbindelse med nybyggerier eller ombygninger.

Lidt om dig og din faglighed:
Som uddannet elektriker har du let ved at se løsninger og muligheder. Du er derfor god til at hjælpe vores kunder med at forstå, hvordan en given el-teknisk løsning fungerer og gavner dem nu og i fremtiden.

Du kender alt til de gængse regler og krav til elinstallationer, og fejlfinding er ikke fremmed for dig.

Som person er du typen, der sikrer et godt overblik gennem en struktureret tilgang til dit arbejde. Og når det kommer til kommunikation, taler du lige godt med den private kunde, med entreprenøren og erhvervskunden.

Du trives rigtig godt med ”frihed under ansvar”, hvor du har rig mulighed for medbestemmelse og rådgivning af kunden. I den forbindelse administrerer og styrer du selv din kalender og prioriterer derfor selv din tid i forhold til den enkelte kunde.

Og selvom du har ansvaret for selv at følge dine opgaver til dørs og trives godt med at udføre størsteparten af dem alene, skal du vide, at hjælpen fra din leder og dine kollegaer aldrig er længere end et opkald væk.

Fagligt ser vi gerne, at du har kendskab til:

  • IHC
  • KNX
  • ABDL-anlæg, når branddøre og -porte skal holdes åbne
  • AIA-anlæg, da vi også har et stort fokus på arbejdet med alarmer

Og har du et indblik i installation af hårde hvidevarer, får du et ekstra plus i bogen.

Lidt om jobbet:
Hos IC Electric bliver du mødt af en fleksibel hverdag med alsidige opgaver.

På en typisk arbejdsdag møder du oftest ind hos kunden, på projektet eller byggepladsen.

Forinden har du selv bestilt dine materialer, ligesom du også selv holder styr på dit tidsforbrug og er ansvarlig for din egen kvalitetssikring (KLS).

Dit arbejde kommer til at bestå af alt fra renovering til nybyggeri og spjældopgaver – og igen, har du erfaring med eller lysten til at dykke ned i IHC, KNX og AIA, vil der også være opgaver indenfor disse områder.

Ønsker du at dygtiggøre dig indenfor dit felt, tilbyder vi dig kurser og efteruddannelse i den optik, at det giver mening for både dig og for os. Og vil du gerne lære nyt og arbejde på tværs af vores virksomhed, er der rig mulighed for at dygtiggøre dig inden for klima og energi, industri, ventilation og sikring.

Er du den rigtige til jobbet, kan du godt regne med, at dine arbejdsforhold er højeste prioritet, da vores medarbejderes trivsel har stor værdi for os.

Lidt om os!
I IC Electric er vi et stort team med en simpel mission: Vi skaber værdi for vores kunder ved altid at sikre, at drift og udvikling er pakket ind i en helt unik service. Og med dét, mener vi, at vi går den ekstra mil for kunden 24/7.

Med mere end 50 medarbejdere har vi et skarpt team af teknikere, som hver især er specialister indenfor en bred vifte af industrier. Fælles for os alle ér, at vi altid er parate til at hjælpe vores kunder hurtigst muligt. På den måde skaber vi tryghed og sikrer et minimalt driftstab.

Har du mod på at blive en del af IC Electric?
Hos IC Electric bliver du en del af en professionel virksomhed, hvor vi alle arbejder effektivt for at servicere vores kunder non stop.

Vi føler os som et ungt teem, og vi prioriterer at have det sjovt sammen i en uformel omgangstone, hvor vi kalder tingene for dét, de er.

I forhold til dig er vi nysgerrige på dine fremtidige mål for dig selv og på hvordan, vi kan hjælpe med at indfri dem. Så fortæl os gerne lidt om din erhvervserfaring og dine ambitioner.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte service- og projektleder for Installation, Martin Kastoft Hallas, på ☎ +45 2148 1224.

Og er du allerede klar til at trække i arbejdstøjet, sender du din ansøgning og dit CV til Martin på 📧 mkh@ic-electric.dk.

Ansøgningsfrist: Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og indkalder løbende til samtale.

Vi er parate med en hurtig ansættelse og glæder os til at høre fra dig!