7565 0743 - vi svarer 24/7 info@ic-electric.dk

Elektriker til industriservice med et positivt og udviklingsorienteret drive!

Elektriker til industriservice med et positivt og udviklingsorienteret drive!

Til fast aftenhold fra 14.00 til 21.00 i Hedensted 🔌

Tænder du på at være i frontlinjen, når det gælder om at sikre, at vores kundes produktion forløber uden problemer? Og er du den type elektriker, der trives godt med at arbejde selvstændigt? Så er det nu, du skal til tasterne!

Hos IC Electric søger vi nemlig en rutineret og selvkørende allround elektriker. Vi leder efter dig, som er god til at lytte, som er udadvendt og som går den ekstra mil for kunden.

Lidt om os!
IC Electric er nok en af Danmark bedste arbejdspladser! I hvert fald når vi selv skal sige det.

Hos IC Electric yder vi kundeservice 24/7 året rundt. Og vores målsætning er simpel! Vi skaber værdi for vores kunder ved altid at sikre, at drift og udvikling er pakket ind i en helt unik service.

Med mere end 50 medarbejdere har vi et velfungerende team af kompetente teknikere, som hver især er specialister indenfor en bred vifte af industrier. Fælles for os alle ér, at vi altid er parate til at hjælpe vores kunder så hurtigt som muligt og løse akutte udfordringer.

Lidt om jobbet
Som elektriker til industriservice er det væsentligt, at du har det godt med at gå forrest og arbejde selvstændigt. Og har du allerede erfaring med industriservice, er det en fordel. For os er det imidlertid vigtigst, at du har en empatisk tilgang til dit team og til kunden.

Din vigtigste opgave bliver at servicere og vedligeholde det elektriske set-up hos en af vores faste og største industrikunder i Hedensted. Du bliver derfor en vigtig aktør i at sikre drift og oppetid i produktionen.

Drejebogen for den industriservice-aftale vi har indgået med kunden, er allerede skrevet. Din indsats går således helt overordnet ud på at sikre, at virksomhedens produktion forløber uden problemer, fx ved at du følger de planlagte intervaller for forebyggende vedligehold. Og naturligvis at gribe ind og løse en eventuel akut udfordring.

Primære arbejdssted er hos vores kunde i Hedensted i tidsrummet mandag til torsdag fra kl. 14.00 til 21.00. Fredag er variabel.

Lidt om dig:

  • Du er uddannet elektriker
  • Du er empatisk og har et udviklingsorienteret drive, der kommer kunden til gode
  • Du er nysgerrig og ikke bleg for at foreslå nye løsninger til kunden
  • Du arbejder godt selvstændigt og trives med selv at strukturere din arbejdsdag
  • Du har erfaring med industriservice.

Har du mod på at blive en del af IC Electric?
Hos IC Electric bliver du en del af et ungt tema med et godt socialt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone, hvor vi kalder tingene for dét, de er. Og så får du frihed under ansvar med rig mulighed for medbestemmelse og rådgivning af kunden.

Har du spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at kontakte Flemming Mortensen, servicechef for Industri, på ☎ +45 2383 1224.

Og er du allerede klar til at trække i arbejdstøjet, sender du din ansøgning og dit CV til Flemming på 📧 fmo@ic-electric.dk.

Ansøgningsfrist: Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og indkalder løbende til samtale.

Vi er parate med en hurtig ansættelse og glæder os til at høre fra dig!