7565 0743 - vi svarer 24/7 info@ic-electric.dk
Vi søger serviceminded kontorelev med interesse for økonomi

IC Electric søger:

Serviceminded kontorelev med interesse for økonomi

IC-Electric er en el-installatør virksomhed med administration, værksted og produktion i Hedensted. Hertil søger vi en elev til opstart 1. april – der har lyst til at lære, lyst til at tage ansvar og til at deltage i de daglige administrative opgaver – herunder økonomien.

Om IC-Electric

i gør meget ud af at være et samlet team, og at være på omgangshøjde med den nyeste teknologi. Vi er et samlet team på 40 medarbejdere, der løser opgaver indenfor områderne Industri, Installation, Ventilation, Energi og Sikring. Hverdagen er udfordrende, og der går sjældent ”plejer” i den.

Som kontorelev får du naturligvis en god introduktion og kyndig vejledning. Og ofte kommer du også til at sidde med dine egne, selvstændige opgaver. Vi et forholdsvist lille og fleksibelt team på 4 personer, der ser frem til at få det bedste ud af dig og glæde os over den energi, de interesser og kvalifikationer, du kan bidrage med.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du har gå-på-mod og er god til at lytte og samarbejde
  • Du er serviceminded og kan ha’ gang i flere forskellige opgaver
  • Du har lyst til at arbejde et sted, hvor ikke to dage er helt ens
  • Du er ægte interesseret, nysgerrig – og ikke bleg for at ta’ ansvar
  • Du har flair for tal og gode analytiske evner

– og så kan du li’ at arbejde med IT-systemer

Hvad kan du forvente af os?

Du kommer til at lære at begå dig indenfor en bred vifte af forskellige administrative- og økonomiske funktioner og aktiviteter. Vi mener, at den bedste måde at opnå succes og udvikling på – både fagligt og personligt – er aktiv deltagelse i hverdagen. Derfor får du også ret hurtigt ansvar. Det vil give dig en helt konkret forståelse af  sammenhængen mellem vores mange forskellige opgaver, en forståelse for kunderne og en forståelse for, hvorfor servicebegrebet er en indlysende del af IC-Electric.

Som elev vil du gennem 2 år indgå i flg. procedurer omkring:

  • Debitorbogholderi (faktureringer, indbetalinger, rykning for betaling mv.)
  • Kreditorbogholderi (fakturahåndtering, udbetalinger, afstemninger mv.)
  • Løn (lønudbetalinger, afstemninger, konteringer, lovgivning mv.)
  • Controlling (kvartalsrapportering, årsregnskaber, momsregler, mv.)

–  På daglig basis er der naturligvis også kundebetjening, involvering i løsning af projektopgaver, en hjælpende administrativ hånd til kolleger fra andre afdelinger.

Vi tilbyder dig en aktiv elevplads hvor du kan påvirke og bidrage med meningsfyldte idéer til forandringer. IC-Electric er en virksomhed, der konstant udvikler sig, og vi er ligesom dig åbne for at lære noget nyt.

Og lige nu rigtig spændte på at få din ansøgning.

Send din ansøgning i dag eller senest 22. februar 2021 til

Justyna Szwalek på mail jzs@ic-electric.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Justyna Szwalek på tlf. 2333 3402.

 

Opstart: 1. april 2021