7565 0743 - vi svarer 24/7 info@ic-electric.dk
Anfører for klima- og energi afdelingen hos IC Electric

IC Electric søger:

Leder for Klima- og Energi afdelingen

Vores klima- og energiafdeling er i en positiv udvikling. Kunderne er der, og opgaverne bliver flere og flere. Derfor søger vi den naturlige leder og anfører:

Dig, der kan tale med alle, både kunder og kolleger. Dig, der kan planlægge, strukturere og sikre overblik. Dig, der med et glimt i øjet, holder alle godt informeret om “ugens udfordringer og opgaver”, så alle arbejder i samme retning. Så opgaverne på alle måder udføres og løses bedst muligt.

Inkluderende holdleder og naturlig anfører:
Måske er du selv uddannet elektriker og har erfaring og et indgående kendskab til de aktuelle klima- og energiteknologier – solceller, ventilation, varmepumper? Du anvender måske allerede dit naturlige anfører-gen indenfor feltet og har tilmed et godt håndelag?

Måske er du uddannet VVS’er med praktisk erhvervet erfaring indenfor klima- og energiteknologi? Eller måske er du den kyndige og strukturerede indkøber af klima- og energikomponenter, hvor planlægning og nødvendige briefinger er en del af din dagligdag?

Uanset din baggrund:
Er du den helt rigtige, kan du fra vores side regne med, at du får gode arbejdsforhold og hjælpsomme kollegaer i en virksomhed, der er 100 procent professionelt gearet og indstillet på at holde vores kunder kørende 24/7.

Søger du et nyt hold, som den naturlige og ambitiøse anfører du er?
Så ring eller skriv til os nu, og lad os gerne “se glimtet i øjet”. Fortæl os om lidt om det, du har beskæftiget dig med indtil nu, og meget gerne om dét, du gerne vil opnå på dine egne og kommende kollegers vegne.
Send os en kort ansøgning til cd@ic-electric.dk.

Det bliver spændende at høre fra dig. Er du den rigtige for os, er vi klar med en hurtig ansættelse – eller den dato, der passer dig bedst.
Du har nok et spørgsmål eller to….og derfor er du selvfølgelig meget velkommen til at få nogle svar hos Carsten Due3012 1224.

Vi glæder os til at høre fra dig.