7565 0743 - vi svarer 24/7 info@ic-electric.dk

IC Electric søger inspirerende leder til Klima- og energiafdelingen med fokus på ny og bedre energi

IC Electric søger inspirerende leder til Klima- og energiafdelingen med fokus på ny og bedre energi

Er du typen, der prioriterer at sætte dig i kundens og i dine medarbejderes sted – og som taler lige godt med direktøren og lærlingen? Og trives du både på de bonede gulve og i skurvognen med dit team?

Hos IC Electric søger vi nemlig en rutineret og selvkørende allround elektriker. Vi leder efter dig, som er god til at lytte, som er udadvendt og som går den ekstra mil for kunden.

– Så håber vi, at du har lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø hos IC Electric, hvor vi rådgiver, projekterer, installerer og forbedrer energikilder, så kunden får billigere og mere miljørigtigt ventilation, varme og et bedre indeklima.

Her i Hedensted er vores Klima- og energiafdeling i en forrygende udvikling! Kunderne er der, og opgaverne står i kø for at lande i dine kyndige hænder.

Vi søger derfor en motiverende afdelingsleder. Vi søger DIG, som altid går forrest og trækker teamet i samme retning. DIG, der holder alle på samme spor, og som sikrer høj kvalitet for vores kunder.

Lidt om os!
IC Electric er nok en af Danmark bedste arbejdspladser! I hvert fald når vi selv skal sige det …

Vi er et stort team af unge kolleger med en simpel mission: Vi skaber værdi for vores kunder ved altid at sikre, at drift og udvikling er pakket ind i en helt unik service. Og med dét, mener vi, at vi går den ekstra mil for kunden 24/7.

Med mere end 50 medarbejdere har vi et skarpt team af teknikere, som hver især er specialister indenfor en bred vifte af industrier. Fælles for os alle ér, at vi altid er parate til at hjælpe vores kunder hurtigst muligt. På den måde skaber vi tryghed og sikrer et minimalt driftstab for vores kunder.

Lidt om jobbet
Som vores nye leder vil dit primære fokus være at sikre den daglige drift – at sikre høj arbejdsglæde og trivsel i dit team – samt at skabe og videreudvikle stærke kunderelationer og drive salg. Og så vil dit ansvarsområde inkludere:

  • Daglig ledelse og udvikling af dine teknikere
  • Bidrage til at skabe engagement og motivation i teamet
  • Projektering, kalkulation og udførelse af opgaver i Klima- og energiafdelingen
  • Planlægge dagligdagen og koordinere resurser samt løbende briefing af teamet
  • Sikre økonomisk styring af dine projekter
  • Sikre høj service og stærke kunderelationer

Lidt om dig og din faglighed:
Du er god til at kommunikere. Og fordi du er en inspirerende holdleder, taler du både med kunder og kolleger, imens du lytter til deres behov og eventuelle ideer.

Gennem dialog inddrager du dine medarbejdere i dagligdagen og i større beslutninger.

Du sikrer godt overblik gennem en struktureret tilgang til arbejdet, så alle i afdelingen kender ugens udfordringer og opgaver. – Så kundernes opgaver bliver løst planmæssigt.

Som person har du let ved at vurdere, hvad der er relevant information at videregive i konkrete situationer, imens du formidler information til alle afdelinger og funktioner i firmaet på en måde, hvor alle føler sig inkluderet.

Måske er du uddannet elektriker eller VVS’er med praktisk erfaring indenfor klima- og energiteknologi – solceller, ventilation, varmepumper?

Det kan også være, at du er indkøber med komponenterfaring indenfor klima og energi.

Er du den rigtige til jobbet, kan du godt regne med, at dine arbejdsforhold er top-of-mind, da vores medarbejderes trivsel har stor værdi for os.


Har du mod på at blive en del af
IC Electric?
Hos IC Electric bliver du en del af en professionel virksomhed, hvor vi alle arbejder effektivt for at servicere vores kunder non stop.

Vi føler os som et ungt tema, og vi prioriterer at have det sjovt sammen i en uformel omgangstone, hvor vi kalder tingene for dét, de er.

I forhold til dig er vi nysgerrige på dine fremtidige faglige mål for dig selv og kommende kolleger. Så fortæl os meget gerne lidt om dine tidligere erhvervserfaring og dine ambitioner.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Carsten Due på ☎ +45 3012 1224.

Og er du allerede klar til at trække i arbejdstøjet, sender du din ansøgning og dit CV til Carsten på 📧 cd@ic-electric.dk.

Ansøgningsfrist: Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og indkalder løbende til samtale.

Vi er parate med en hurtig ansættelse og glæder os til at høre fra dig!