PRØV ENGANG AT UDTALE ORDENE “vedvarende energi” FOR DIG SELV: 🤔

Sikken rigdom de to ord udtrykker – vedvarende energi. Sikken nødvendighed og behov de repræsenterer. Vi vil godt vove den påstand, at mere end nogensinde før, er netop de to begreber helt aktuelle, ja brandvarme. Ikke mindst set i relation til klodens klima og dit og mit behov for vedvarende energi…

Bag begrebet vedvarende energi findes en række effektive teknologier, som vi har dygtiggjort os indenfor de seneste par år. IC Electric er således ikke bare elektrikere og el-installatører – vi er certificeret VE-installatør. Det vil sige, at vi er godkendte til at levere og installere løsninger indenfor vedvarende energi. For det er da det helt rigtige, at udnytte naturens konstante kræfter – solstråler, luftens- og jordens varme – når de nu findes.

Som VE-installatører kender vi til de mest effektive teknologier, der dag efter dag omsætter naturens kræfter til energi fra f.eks. solceller, varmepumper og jordvarmeanlæg.

IC’s PER CHRISTENSEN har netop afsluttet “Akademiuddannelsen 🎓🎓 i energiteknologi” – udnyt hans rådgivning om vedvarende energi:

Udnyttelse af vedvarende energi repræsenter med de aktuelle teknologier et seriøst alternativ til konventionelle energiformer. Vi finder faktisk mulighederne for dig, der måske går med de tanker, så interessante, at vores Per Christensen med sin afsluttende eksamen i energiteknologi, for alvor kan gi’ dig indsigt og jordnær rådgivning indenfor ikke bare vedvarende energi 🌍🌞 – men også ny viden om markante og cost-benefit attraktive løsninger inden for energieffektivisering af klimaskærmen, bygningstekniske installationer, produktionsanlæg og vedvarende- og nye energiformer. Og vi skal hilse fra Per og sige, at der ikke findes dumme spørgsmål – kun forståelige svar. Dem er han parat til at gi’ dig.

Energirådgiver Per Christensen, ☎️2011 0224 eller 📫pc@ic-electric.dk

Morten Jensen

Benjamin B. Jørgensen
Projektleder installation

Tlf. 2093 1224
bbj@ic-electric.dk

Kontaktpersoner

Ebbe Olesen Lund

Ebbe Olesen Lund
Leder Klima/energi

Tlf. 2011 0224
eol@ic-electric.dk

Simon Juhler Jensen

Simon Juhler Jensen
Projektleder

Tlf. 2333 3408
sjj@ic-electric.dk

Skal vi hjælpe dig med at søge tilskud til varmepumpe?

Hos IC Electric står vi klar til hjælpe dig hele vejen fra ansøgning om tilskud til selve monteringen og installationen – vi guider dig gennem hvert skridt, så du får den bedste løsning til dit hjem.

I september 2023 åbner puljen, og når den er brugt, så er det for sent at søge – så kontakt os allerede i dag.

Telefonnummeret er 7565 0743.